rue de Ronde gastronomie is sinds 2001 gespecialiseerd in conceptontwikkeling & coaching voor horeca, hospitality en wellness en begeleid deze met passie en brede ervaring.

Centraal in de werkwijze staan het scheppen van realistische verwachtingen en blijvende verbetering op het gebied van innovatie, concept-en menukaart ontwikkeling, training van brigades en natuurlijk algemeen resultaat.
rue de Ronde gastronomie heeft eveneens uitstekende resultaten geboekt met het vervullen van project- & interimmanagement, uitgevoerd door SVH-Meesterkok Pieter de Ronde.


rue de Ronde horeca-administratie verzorgt administratievoering in de breedste zin met beheersing van de meest gebruikte administratie-systemen en is sterk gespecialiseerd in het horeca midden- en kleinbedrijf. De financiële boekhouding weten wij op de juiste wijze in te richten en op orde te houden zodat deze vooral ‘up to date’ en overzichtelijk blijft. Ook administratieve detachering behoort tot de mogelijkheid.


Behoeft uw horeca of food-retail onderneming nodig ervaren begeleiding of is uw bedrijf toe aan een nieuw concept en / of beleid met als doel rendementsverbetering overzicht en kwaliteit, of heeft u op korte termijn een gedegen interim oplossing nodig, neem dan gerust contact met ons op.


Wij staan klaar!Met vriendelijke groet,                            


Team  rue de Ronde.


 

       rue de Ronde.

                        gastronomie - concept - horeca administratie